Currys csirke Gm&Lm

Egy újabb, túl sok hozzáfűzni valót nem igénylő 15 perces recept, amiben tovább tart a párolt rizst elkészíteni, mint a feltétet. Gyorsan kész, finom és könnyű vacsora recept.

currys_csirke

Hozzávalók:

1 csirkemell filé

1 fej vöröshagyma

5 ek lm tejföl

2 tk currypor

1 ek olívaolaj

Ízlés szerint só

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát, az olívaolajon üvegesre pirítom, hozzá adom a vékony csíkokra vágott csirkemellet és addig pirítom amíg szép aranybarna lesz.

Megszórom a curryporral, hozzáadom a tejfölt és újraforrásig visszateszem a tűzhelyre, majd ha elkészült, ízlés szerint megsózom. A sót direkt csak a végén adom hozzá, hogy a csirkemellet átjárja a finom curry íz és, hogy a hús ne keményedjen meg.

Párolt rizzsel, frissen aprított petrezselyemzölddel megszórva, forrón tálalom.

Elkészítési idő: 15 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük