Ez a recept biztosan nagy kedvence lesz azoknak, akik szeretnek gyorsan, finomat alkotni!
Sem magyarázatot, sem kommentet nem igényel, hipp-hopp kész és bárki el tudja készíteni.
Hozzávalók:
50 dkg Pasta’doro gm fusili tészta
30 dkg jó minőségű trapista sajt
2 egész mozzarella
30 dkg füstölt, főt sonka
4 szál újhagyma
1 csokor feiss petrezselyem
Ízlés szerint só
Elkészítés:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm.
Amíg a tészta fő, összeaprítom a sonkát, felkarikázom az újhagymát, lereszelem a trapista sajtot.
Ha a tészta kifőtt, leszűröm, hideg vízzel alaposan leöblítem, majd római tálba teszem.
A tésztához adom a sonkát, az újhagymát, a reszelt sajtot, az aprított petrezselymet, ízlés szerint sózom, alaposan összekeverem és a tetejére rátépkedem a mozgarellát.
Befedem a római tálat és 15 percre 200 fokra előmelegített sütőbe teszem.
Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, forrón tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 30 perc