Itt a tavasz…én már érzem a zsigereimben. Ilyenkor akarva akaratlan, háttérbe szorulnak a nehéz ételek és előtérbe kerülnek a kora esti, könnyed vacsorák, egy kis baráti borozgatás, esti sütögetések…főételként csak egy finom saláta, egyszerűen imádom…
… a grillezett húsoknak nagyszerű kiegészítője lehet egy nagy tál finom saláta. Ehhez hoztuk most el a tavalyi TOP5 kedvenceteket, amik reméljük, hogy az idén is ott lesznek az asztalon egy-egy ebédnél vagy vacsoránál.
1) Cukkini saláta
Hozzávalók:
1 kisebb salátacukkini
1 fél fej lila hagyma
1 negyed fej káposzta
1 fél citrom leve
3 ek Civita salátaolaj
3 ek lenmag
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
A teljes receptért kattints ide!
2) Ropogós vitaminsaláta
Hozzávalók:
3 szép nagy sárgarépa
1 fél fejes káposzta
1 poré hagyma
4 ek majonéz (univer gm&lm)
6 ek lm tejföl
1 ek dijoni magos mustár
fél citrom frissen facsart leve
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
A teljes receptért kattints ide!
3) Tonhalsaláta
A teljes receptért kattints ide!
4) Zellersaláta
Hozzávalók:
1 közepes fej zeller
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
Ízlés szerint só, frissen őrölt fehér bors és némi olívaolaj
A teljes receptért kattints ide!
5) Burgonya saláta GastroHobbi módra
Hozzávalók:
1 kg apró, friss újburgonya
4 tojás
6 szelet feketeerdei sonka
1 csokor snidling
3 szál újhagyma
Öntethez:
5 ek majonéz
1 fél citrom leve
2 tk dijoni mustár
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
A teljes receptért kattints ide!
További saláta recepteket találsz IDE KATTINTVA!
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!