Grill szárazpác házilag Gm&Lm

Én személy szerint már nagyon vártam a jó időt és folyamatos volt a zsongás, hogy elkezdődjön a grill szezon…..nálunk tegnap ez ünnepélyesen is kezdetét vette és ezzel a nagyon egyszerű és gyors száraz páccal indítottuk a szezont!

grill

Hozzávalók:

2 egész csirkemell

1 ek Himalájai kősó

3 gerezd reszelt fokhagyma

1 ek aprított, szárított chili

1 mk őrölt fehér mustármag

1 ek curry por

1 ek barna cukor

1 mk őrölt római kömény

1 mk cayenne bors

Elkészítés:

A fűszereket össze keverem és a szeletekre vágott csirkemellet alaposan bedörzsölöm a keverékkel.

Legalább egy éjszakára hűtőbe teszem, majd faszén fölött meggrillezem! 

Grillzöldséggel, friss salátával tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő:

pácolás 5 perc

pihentetés egy éjszaka

 

 Forrás recept: http://aprosef.hu/grillezett_csirkemell_szarazpacban_recept

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük