Nagyon szeretem az olyan ételeket, melyek úgy készülnek, hogy összevágom az otthon lévő zöldségeket, egy kis hússal egy jénaiban megsütöm és kész is a vacsora……….Ez is egy Ilyen recept!
Hozzávalók:
6 db csirke felső comb filé
1 sárga kaliforniai paprika
2 kápia paprika
1 kis fej brokkoli
2 nagy fej – tölteni való – gomba
6 ek BBQ szósz
5 vékony szeletke liga vaj
1 csomag feta sajt
Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan megmosom, bekenem a BBQ szósszal és félre teszem.
A brokkolit rózsáira szedem, a paprikákat nagyobb darabokra vágom, a gombát felszeletelem az összes zöldséget egy jénai tálba halmozom és ízlés szerint sózom borsozom.
A zöldség tetejére terítem a combokat, ráteszem a vajszeleteket és 220 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 45 perc alatt puhára párolom.
A 45 perc leteltével eltávolítom a fóliát, megszórom a tetejét a szétmorzsolt fetával és 10 percre visszateszem a sütőbe pirulni.
Párolt rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 65 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :). –> www.facebook.com/GastroHobbi